Tıkla-Kazan Grubu

PTC sitelerinde kazancı arttırmak için oluşturduğumuz referans grupları

Tıkla-Kazan Grubu

İleti sulo20 09 May 2008, 02:41

Arkadaşlar Bu Grubu Kurmaktaki Amacımız Gruba Katılan Arkadaşlarımızın Belirlediği Bir Sitesine Üye Olup Kazancımızı Arttırmaktır.

Kurallar ;

Grupta Max. 6 Kişi Olacaktır...
Herkesin 1 As, 1 de Alternatif Sitesi Olacaktır.
Aktif Olmayan Üyeler Gruptan Silinecektir.
Üye Sayımız Sınırlı Olduğundan Tüm Üyeler herkesin Mutlaka 1 Sitesine Üye Olacaktır.

Not: Belirli Bir Süre Aktif Olamayacak Arkadaşlarımız Varsa Bana Bildirmeleri Rica Olunur.Aksi Halde Grup Üyelikleri Silinecektir.

Grup Üyeleri ;
    1- Sulo20
    As Site : PTCash
    Alternatif Site :Advertbux

2-Bestami
    As Site :ClixMX
    Alternatif Site :Belirtilmemiş

3-Markers
    As Site :HonestBux
    Alternatif Site :

4-
    As Site :
    Alternatif Site :

5-
    As Site :
    Alternatif Site :

6-
    As Site :
    Alternatif Site :

Aşağıdaki Sitelerle Gruba Katılamazsınız.
Kod: Tümünü seç
Bux.To
En son sulo20 tarafından, 12 May 2008, 04:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
sulo20

Re: Tıkla-Kazan Grubu

İleti bestami 09 May 2008, 05:58

Evet varım..
Beni kayıt yaparsanız sevinirim

http://www.clixmx.com/?r=bestami
bestami

İleti markers 11 May 2008, 04:08

bende katılmak istiyorum

http://honestbux.com/register.php?r=markers

tümsitelere üye olunmuştur

nick ile : mrks
markers

İleti hera13 11 May 2008, 04:27

markers yazdı:bende katılmak istiyorum

http://honestbux.com/register.php?r=markers

tümsitelere üye olunmuştur

nick ile : mrks

ptcmastergroup tan ayrıldın mı yoksa iki grupta da mı olmayı düşünüyorsun? çakışan siteler olursa ne yapmayı düşünüyorsun?
hera13
PTC Master Group Yetkilisi

İleti bith 11 May 2008, 05:47

hera arkadasimiz siteyi dikta yontemiyle yonetmeye baslamis. markerrs'in ismi v3'de zaten kayitli degil.
herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi.
hic kimsenin ustunde yaptirim uygulamaya kalkmayin. eger siz etik kurallara sonuna kadar bagli bir site
olusturmayi dusunuyorsaniz ve bu kurallara uymayanlari da sutlamayi dusunuyorsaniz bu site de
bir kac uyeyle ancak devam edersiniz.
o yuzden kral'dan fazla kralci olmayin ve birakin insanlar kendi iradeleriyle hareket etsin.

saygilar
bith

İleti hera13 12 May 2008, 03:55

bith yazdı:hera arkadasimiz siteyi dikta yontemiyle yonetmeye baslamis. markerrs'in ismi v3'de zaten kayitli degil.
herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi.
hic kimsenin ustunde yaptirim uygulamaya kalkmayin. eger siz etik kurallara sonuna kadar bagli bir site
olusturmayi dusunuyorsaniz ve bu kurallara uymayanlari da sutlamayi dusunuyorsaniz bu site de
bir kac uyeyle ancak devam edersiniz.
o yuzden kral'dan fazla kralci olmayin ve birakin insanlar kendi iradeleriyle hareket etsin.

saygilar

Ben kimsenin üzerinde yaptırım uygulamaya çalışmıyorum, bir soru sordum sadece, ve eğer her ikisinde de olmayı düşünüyorsa çakışan siteler konusunda ne yapacağını sordum. Belirli kurallar var, kurallar da hatırlatılır. Buna dikta diyen eksik düşünüyor demektir. Ayrıca benimle bir sorununuz varsa bunun yeri buradan yazmak mıdır yoksa özel mesaj yazmak mıdır? Ya da benimle ilgili bir şikayetiniz varsa yetkiliye bildirirsiniz o gerekeni zaten yapar. "eger siz etik kurallara sonuna kadar bagli bir site
bir kac uyeyle ancak devam edersiniz." demişsiniz. Bu konuda şahsi fikrim, eğer yamukluk, riya, çıkarcılık, fırsatçılık olacaksa eğer, hiç olmasın site ya da birkaç üyeyle olsun daha iyi zaten.
Ayrıca "herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi." demişsiniz. Bu konuda eksik bilgi sahibisiniz orası belli. Sadece o bağlanmıyor bazı sitelerde, üst üye de banlanıyor.
Son olarak, ben bu eleştrileri hiç bir şekilde hakettiğimi düşünmüyorum. Kaldı ki ben, siz gayet iyi bilirsiniz, site tanıtımı yapan arkadaşlara alt üye olarak elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum, istatistiklerden de görülebileceği üzere, benim siteme tıklama yapmayanların sitelerini de tıklamaya devam ediyorum, adaletsiz olunmasın diye bir site tanıtımını birden fazla kişini ref linki vererek yapmamasını sağlamaya çalışıyorum. Bana göre emeğim için saygı hakediyorum, böyle hakaret değil. (kraldan çok kralcı olmayın ibaresi çok ciddi bir hakarettir!!!!!!)
hera13

İleti bith 12 May 2008, 17:27

"Ben kimsenin üzerinde yaptırım uygulamaya çalışmıyorum, bir soru sordum sadece, ve eğer her ikisinde de olmayı düşünüyorsa çakışan siteler konusunda ne yapacağını sordum." markerrs'in v3'e dahil olmadigini tekrar hatirlatmama gerek
yok sanirim. arastirmadan (ki siz site de yetkili konumundasiniz) direk markerrs a uyari yapiyorsunuz. bu alalacele, sonrasi
dusunulmeden, sirf yetki kullanmak icin sarfedilmis asiri guc kullanimidir. dikta yonetimi agir bir tabirdir tabiki, ama
bunun mecazi bir anlam tasidigini, yani yonetim sekliniz elestirildigini farketmemeniz, elestiriye acik olmadiginizi
net bir sekilde ortaya koyuyor.

siz hangi platformda oldugunuzun farkinda degilsiniz oncelikle.
siz kendiniz de net uzerinden para kazanmaya calismiyor musunuz?
ve bu para kazanmaya calistiginiz PTC platformunda da hersey sizin istediginiz gibi etik degil. ve siz, tahminim epey zamandir
bu alanda para kazanmaya calisan biri olarak yakinen taniklik etmis olmalisiniz. ben kimseye dikta etmiyorum diyorsunuz, ama ardindan da yamukluk, riya, cikarciligi eklemeyi unutmuyorsunuz ne hikmetse! bu sozlerle siz tahmin ettiginizden cok fazla insani asagiladiginizin farkinda degilsiniz. insanlari tek tip kiyafet icine sokmaya ugrasamayin, herkez en az sizin kadar
farkinda etik degerlerin. bunu baski unsuru olarak kullanmaktan vazgecin. hicbirimiz digeri gibi olamayiz. insan tabiati buna izin vermez.

"Bu konuda şahsi fikrim, eğer yamukluk, riya, çıkarcılık, fırsatçılık olacaksa eğer, hiç olmasın site ya da birkaç üyeyle olsun daha iyi zaten." site yoneticisinin sizinle ayni fikirde oldugunu sanmiyorum. zira ben asla ayni fikirde olmazdim sizinle. buraya harcanan bir emek var, sarfedilen bir caba var.
salt etik bir site istiyorsaniz, bunun icerigi PTC siteleri olamaz, cunki; bu platformda para etikden once geliyor.
ve paranin soz konusu oldugu yerde de etik her platformda ikinci planda kaldigi duyarli her insan tarafindan acikca
goruluyor zaten.

"Ayrıca benimle bir sorununuz varsa bunun yeri buradan yazmak mıdır yoksa özel mesaj yazmak mıdır? " sorunuza, soruyla
karsilik vereyim; ayni uyariyi sizde arkadasa bir PM gecerek yapabilirdiniz.
siz kabul edin ya da etmeyin tavrinizin cok sert oldugunu dusunuyorum. soyle forumlari bir dolasin ve konulariniza bir goz atin.

"Ayrıca "herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi." demişsiniz. Bu konuda eksik bilgi sahibisiniz orası belli. Sadece o bağlanmıyor bazı sitelerde, üst üye de banlanıyor." hangimiz eksik bilgi sahibi bilemiyorum! ama kac defa alt uyenizin banlamasindan oturu paranizi alamadiniz. varsayimlara dayanarak, oradan buradan duyduklarinizla hareket etmeyin. benim refimle uye olan birisi tamamen farkli bir IP den bu siteye dahil oldugunu soylememe gerek bile yok saniyorum. eger bir site, refinizin banlamasini sebep gostererek size odeme yapmayi reddediyorsa; ya site scamdir, ya da sanal ref kullanilmistir.

dogruluk timsali olabilirsiniz, ama bu size, sizin gibi olmayanlari asagilama hakki vermiyor! hangi platforda
oldugunuza bir kez daha goz gezdirin. burada etik en son gelen, hatta hic akla bile gelemeyen bir kavram.

"Kaldı ki ben, siz gayet iyi bilirsiniz, site tanıtımı yapan arkadaşlara alt üye olarak elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum, istatistiklerden de görülebileceği üzere, benim siteme tıklama yapmayanların sitelerini de tıklamaya devam ediyorum, adaletsiz olunmasın diye bir site tanıtımını birden fazla kişini ref linki vererek yapmamasını sağlamaya çalışıyorum."
iste bu sitenin asil amaci da bu, yani paylasim.
adi ustunde ref paylasimi yapiyoruz. ama paylasima katki vermeyenlere, ben karsilik vermem.
siz tiklamaya devam ettginizi soyluyorsunuz ama yeri geldiginde gerekli uyariyi yapiyorsunuz degil mi? o zaman bunu kendinize
referans gostermeyin. menfaatin soz konusu oldugu bir ortamdayiz ve ilk once kendi menfaatlerimiz once gelir.

"Bana göre emeğim için saygı hakediyorum, böyle hakaret değil. (kraldan çok kralcı olmayın ibaresi çok ciddi bir hakarettir!!!!!!)"
temsilci oldugunuz bir ortamda, yetkili oldugunuzda, sahip oldugunuz gucu desteksiz kullanmaya baslarsaniz buna asiri guc kullanimi; dogal olarakta o sizin hakaret olarak nitelelediginiz duruma tekabul eder.

saygilar.
bith

İleti hera13 12 May 2008, 17:43

ben eğer markers'a uyarıda bulunmuş olsaydım da bunu özel mesajla yapmazdım, gene forumdan genel yazardım. Kaldı ki uyarıda bulunmadım, sadece bir soru sordum. yetkiyi kendim istemedim, emeğim ve birşeyler yapmaya çalıştığım farkedilmiş olmalı ki site yetkilisi yoğunluğundan ötürü herşeye yetişemediğinden yetkimi arttırdı, ben yetki budalası değilim, aksine eğer yetkim olmasaydı daha farklı durumlarda da uyarıda bulunurdum fakat sizin yaptığınız gibi yanlış anlaşılmasın diye özellikle kendimi tuttuğum durumlar var. Ben sizinle sürekli tartışmaktan bıkmış durumdayım. benimle ilgili bir şikayetiniz varsa lütfen site yetkilisine derdinizi söyleyiniz. Ben her zaman kendi fikirlerimi söyledim etik konusunda, kimseyi ne yargıladım ne yadırgadım. Benim fikirlerim sadece beni bağlar, isteyen katılır istemeyen katılmaz. Hem siz kendinizi avukat filan mı sanıyorsunuz, ya da kendinizi markers'ın avukatı mı sanıyorsunuz? Kendi parmakları yok muydu bana hesap sormak için mesaj yazacak?????
Gerek grup sitelerinde, gerekse bireysel ref değişimlerinde elimden geldiğince adil olmaya çalışan biriyim. Benim sitelerim açılmazken, grup bilinci dahilinde ve adil olmak gayesi ile ben tüm üye olduğum sitelerde aktif olmaya devam ettim. Çıkar derdinde olsaydım kimse benim sitelerimi tıklayamıyor ben de kimseninkini tıklamayacağım der çıkardım işin içinden. Haa böyle yapanlara da ne kızar ne de kırılırım.
Her ne yaparsam yapayım, yaptığım işi ciddiye alarak yaptığımdan olsa gerek, daha önce de bulunduğum sitelerde ve forumlarda yöneticilik yaptım, burası benim ilk deneyimim değil.
Son olarak, lütfen bana sataşmaya artık bir son verin. Zira yapılan şey, her iki taraflı olarak, demogojiden başka birşey değil. Bundan sonra bana sataşmalarınızda sizi muhattap almayacağım.
hera13

İleti bith 12 May 2008, 18:23

"Benim fikirlerim sadece beni bağlar, isteyen katılır istemeyen katılmaz. " sizin fikirleriniz sadece kendinizi bagliyorsa, onlari baskalarini asagilamak icin kullanmayin.
burasi acik bir forum, siz nasil kendinizde baskalirini uyarma hakki goruyorsaniz, biz de haksizligin olustugu bir
ortam da tepki veriyoruz.
en ufak elestiriye tahammulunuz yok ve hala kendinize pay biciyorsunuz.
hala herkezin sitesine tikladiginizdan dem vuruyorsunuz ve tartismanin seviyesinide gittikce alcaltiyorsunuz.
eger kendinizi yetkili goruyorsaniz elestirilere acik olmak zorundasiniz.

"ptcmastergroup tan ayrıldın mı yoksa iki grupta da mı olmayı düşünüyorsun? çakışan siteler olursa ne yapmayı düşünüyorsun?"
buradan tekrarliyorum, siz buna soru diyorsunuz. yeni bir grup olusturuldu yanlis hatirlamiyorsam. markerrs'in v3 de ismi yok! neyin sorusu bu?

"Ben sizinle sürekli tartışmaktan bıkmış durumdayım. benimle ilgili bir şikayetiniz varsa lütfen site yetkilisine derdinizi söyleyiniz." yani simdi sizce bu tartismalar sebepsiz ve sizden tamamen bagimsiz cikiyor oyle mi? cuvaldizi kendinize batirin biraz! sorumluluk alin ve soylediklerinizin arkasinda durun. yani hep siz haklisiniz ve size en ufak bir elestiri getirilmesine tahammul edemiyorsunuz.
"Hem siz kendinizi avukat filan mı sanıyorsunuz, ya da kendinizi markers'ın avukatı mı sanıyorsunuz? Kendi parmakları yok muydu bana hesap sormak için mesaj yazacak?????" burada bir paylasim ortamindayiz, bugun markerrs yarin ben olabilirim.
ayrica ne zamandan beri yorum yazmak yasak? boyle mi yetki kullaniyorsunuz? yani size cevap verilmeyecek oyle mi?
sonrada dikta yonetimi deyince tepki gosteriyorsunuz!!!!! insanlari ezerek yonetmeyi ilke edinmeyin.
herkezin yorum yazmaya, inandiklarini savunmaya hakki var. ayni sizin inandiklarinizi savunmaniz gibi.

"Gerek grup sitelerinde, gerekse bireysel ref değişimlerinde elimden geldiğince adil olmaya çalışan biriyim. Benim sitelerim açılmazken, grup bilinci dahilinde ve adil olmak gayesi ile ben tüm üye olduğum sitelerde aktif olmaya devam ettim. Çıkar derdinde olsaydım kimse benim sitelerimi tıklayamıyor ben de kimseninkini tıklamayacağım der çıkardım işin içinden."
hala kendinizi hakli cikarma derdindesiniz. yaptiginiz sey cok guzel ama bunu her defasinda dile getirerek ozundeki anlami
kaybetmesine sebep oluyorsunuz (hani siz cikar derdinde degilim diyorsunuz ya o bakimdan).

"Son olarak, lütfen bana sataşmaya artık bir son verin. Zira yapılan şey, her iki taraflı olarak, demogojiden başka birşey değil."
kendinizle celismeyin. her elestiriye cevap verdiniz ve hakli olmak icin de inanilmaz bir caba sarfettiniz. o zaman
bu demagoji diye nitelendirdiginiz tartismanin bas aktorude sizsiniz.
bith

İleti baskayerdearama 07 Tem 2008, 17:30

baskayerdearama

PTC Kazanç Grupları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir