bith yazdı:hera arkadasimiz siteyi dikta yontemiyle yonetmeye baslamis. markerrs'in ismi v3'de zaten kayitli degil.
herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi.
hic kimsenin ustunde yaptirim uygulamaya kalkmayin. eger siz etik kurallara sonuna kadar bagli bir site
olusturmayi dusunuyorsaniz ve bu kurallara uymayanlari da sutlamayi dusunuyorsaniz bu site de
bir kac uyeyle ancak devam edersiniz.
o yuzden kral'dan fazla kralci olmayin ve birakin insanlar kendi iradeleriyle hareket etsin.
saygilar
Ben kimsenin üzerinde yaptırım uygulamaya çalışmıyorum, bir soru sordum sadece, ve eğer her ikisinde de olmayı düşünüyorsa çakışan siteler konusunda ne yapacağını sordum. Belirli kurallar var, kurallar da hatırlatılır. Buna dikta diyen eksik düşünüyor demektir. Ayrıca benimle bir sorununuz varsa bunun yeri buradan yazmak mıdır yoksa özel mesaj yazmak mıdır? Ya da benimle ilgili bir şikayetiniz varsa yetkiliye bildirirsiniz o gerekeni zaten yapar. "eger siz etik kurallara sonuna kadar bagli bir site
olusturmayi dusunuyorsaniz ve bu kurallara uymayanlari da sutlamayi dusunuyorsaniz bu site de
bir kac uyeyle ancak devam edersiniz." demişsiniz. Bu konuda şahsi fikrim, eğer yamukluk, riya, çıkarcılık, fırsatçılık olacaksa eğer, hiç olmasın site ya da birkaç üyeyle olsun daha iyi zaten.
Ayrıca "herkez istedigi siteye, istedigi kadar uye olabilir ve bu sadece kendini baglar. sonucta banlanacak olan ve de
bedeli odeyecek olan kendisi." demişsiniz. Bu konuda eksik bilgi sahibisiniz orası belli. Sadece o bağlanmıyor bazı sitelerde, üst üye de banlanıyor.
Son olarak, ben bu eleştrileri hiç bir şekilde hakettiğimi düşünmüyorum. Kaldı ki ben, siz gayet iyi bilirsiniz, site tanıtımı yapan arkadaşlara alt üye olarak elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum, istatistiklerden de görülebileceği üzere, benim siteme tıklama yapmayanların sitelerini de tıklamaya devam ediyorum, adaletsiz olunmasın diye bir site tanıtımını birden fazla kişini ref linki vererek yapmamasını sağlamaya çalışıyorum. Bana göre emeğim için saygı hakediyorum, böyle hakaret değil. (kraldan çok kralcı olmayın ibaresi çok ciddi bir hakarettir!!!!!!)