Mas4U Tool Bar

PTR, PTS ve diğerleri

Yetkili: hjuymn

Mas4U Tool Bar

İleti hera13 09 Haz 2008, 02:25

Arkadaşlar henüz beta aşamasında olan bu sistem ne olduğunu, nasıl olduğunu anlamadan benim tüm linklerime hem hit kazandırdı, hem de 3 tane alt üyem oldu kendiliğinden (nasıl olduğunu gerçekten anlamış değilim, ilk defa şimdi ref linkimi yayınlayacağım çünkü bir yerde). Bütün ptc ref linklerinizi banner olarak toolbar da yayınlayabiliyorsunuz, 10000 gösterim 0.5 cent getiriyor, kulağa az gibi geliyor ama hemen hemen tüm ref linklerimin bannerlarını koyduğumda toolbar'a, bir baktım ki 2 günde 11000 puan olmuşum. Ayrıca site, bir yıl içinde 100 ref bulan kişiye yıl donunda 1000 dolar veriyor. Bu 1000 dolar meselesi bana pek inandırıcı gelmedi gerçi ama denemekten birşey çıkmaz sanırım. Neticede tüm ref linklerinizi bedava reklam verebiliyorsunuz, bu bile güzel.
Ayrıca yıllık üyelik alanlar, her reflerinden 10 dolar kazanıyorlar.
Ben tüm linklerimi linkbucks ile yayınladım, hedef ülke seçiyorsunuz reklamınız için ve ben hepsini Amerika olarak seçtim, çünkü linkbucks puanları linklerin gösterildikleri ülkelere göre belirleniyor. Bir anda linkbucks hesabım da artmaya başladı.

Mas4U üyeligi icin burayi tiklayin

Linkbucs üyeligi icin burayi tiklayin
hera13
PTC Master Group Yetkilisi

Re: Mas4U Tool Bar

İleti PTC Master 09 Haz 2008, 02:43

üye oldum, çok güzel sistem ;)
Resim
Resim
PTC Master
Site Yöneticisi

Re: Mas4U Tool Bar

İleti hera13 12 Haz 2008, 01:32

ilk ödemem geldi ve daha bir hafta bile olmamıştı toolbar'ı yükleyip ref lilnklerimi toolbar'a eklediğim. Kendiliğinden 3 ref nasıl oldu halen anlamış değilim. sonra tanıtım yaptım ve şimdi 15 refim var, 3 ü aylık üyelik, 2 si yıllık üyelik almış, onlardan daha çok kazandım tabii. Ben de yıllık üyelik alacağım hemen, 15 dolar neticede. o zaman ref başına kazanç da artıyor.

ve bu da ödeme kanıtı . Direk paypal a yatmış:)
hera13
PTC Master Group Yetkilisi

PTC Dışındaki Sistemler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir