Croclix ile Partner olan yeni bir siteye Croclix'de biriken paranız ile yatırım yapabiliyorsunuz.
Croclix reklamlarına tıklayanlar görmüştür "ULinkers" reklamını..Ben de görüyordum ama yabancı bir forum yoluyla üye oldum.Bu bir "cycling" sistemi.Aslında PTC ile çok da ilgisi yok ama değişik ve çok daha hızlı olduğunu düşündüğüm bir kazanç sistemi..
Site 6 Haziran 2008 itibariyle "share" yani paylar satmaya başladı şu anda resimden de görüleceği gibi 10,000 küsürlerde..
Sistem işleyişini özetlersek;
- Öncelikle 1$ lık bir yatırım yaparak 1 adet pay alıyorsunuz,
- Daha sonra sizden sonra 1$ lık yatırım yapan kişiden kazancınız 1$'dan %150 =1,5$ BRÜT olarak
- 1,5$' ın ; 1$'ı sizin için otomatikman bir pay daha alırken 0,5$'ı NET kazancınız oluyor. Otomatik alınan 1$ ise aynen bu şekilde tekrar tekrar 0,5$ kazandırıyor olacak.
- Sizden sonraki kişi de aynı şekilde kendisinden sonra pay alan kişiden kazanıyor..
- Şu anda sadece tek sıra yani 1$'lık sıralar satışta. Eğer 10$ lık pay alırsanız kazancınız 15$ olacak ve 10$ lık 10 adet pay otomatikman sizin adınıza pay alacak ve sizden sonra pay alındığında otomatikman paylarınızdan 5$ daha kazanma imkanınız olacak.
Şu durumda 8 adet pay aldım ve bekliyorum..Gidişat çok hızlı takip ettiğim kadarı ile..İngilizce bilen arkadaşlar için forum linkini veriyorum.
BURADAN son gelişmeleri takip edebilirsiniz.
Bu arada yukardaki resimde alt bölümde yer alan yazıları açıklayayım. Gördüğünüz 10binli rakamlar pay no.ları.Bu no.lu payı alan kişi yanında yazan ödülü kazanacak..Bazı ödüller 20$ bazıları premium üyelik bazıları da referans hediyesi.
Referans bulmak zorunda değilsiniz, sistem bu şekilde de kazandırıyor.Ama ref.ler her bir pay aldığında bundan %10 komisyon kazanılıyor, otomatik pay alımlarından %5 kazanılıyor.
Bunun yanında premium üye olunca( 30$) alına pay bir ay içinde kazandırmazsa parası geri iade alınabiliyor.
Ben dediğim gibi henüz 8 pay aldım ve gidişata göre buradan son durumumu göstereceğim..Ödeme alınca sizle paylaşıcam..
Sistemi denemek isteyenler için ÜYELİK LİNKİM.
Croclix de parası olan arkadaşlar hiç para harcamadan bu parayı önce linkten üye olup daha sonra ulinkers'a aktarabilirler..
Üye olmayan arkadaşlar e-gold, Paypal, Alertpay gibi birçok ödeme sisteminden ödeyebilirler..Site Alertpay Ve Paypal verified bir site bu arada.