Neobux'a refimden üye olanlar yada henüz üye olmayanlar

Bu bölümde bireysel değişimler yapabilirsiniz.

Neobux'a refimden üye olanlar yada henüz üye olmayanlar

İleti PTC Master 26 May 2008, 16:19

Resim

arkadaşlar Neobux''ta 18 kadar refim var ama aktif çok az :(
Ben de bu aktif sayısını arttırmak için Neobux' ile bir değişim yapalım dedim :)
Neobux'ta refimden üye olan arkadaşlar, bana benim onların refi olduğum yada henüz üye olmadığım bir site gösterirlerse, hergün tıklamaları karşılığında ben de onların gsterdiği sitelere tıklarım.
PTC Master Group'daki arkadaşlar ile zaten değişim yaptığımız için tıklayanlar bir daha site vermezlerse sevinirim.
Ama ben buxa yada crewbux'a tıklıyorum, ama böyle olursa buna da tıklarım dersenizde yeni sitenizi bekliyorum ;)

Benim referanslarım bunlar, burada adı olanlar bana sitesini belirtebilir ve bende her gün tıklarım ;)
    duruk2121
    sturm88
    nursena34
    dynr Turkey
    ttooxxiicc
    lodos2005
    Pron1ck
    secetat
    mcloft
    blade78
    burakkaya023
    Firardaxman
    mckrap
    bestami
    ByClicker
    sulo20
    hera13
    raycho93
Henüz üye olmayanlar için: Neobux'
Resim
Resim
PTC Master
Site Yöneticisi

Re: Neobux'a refimden üye olanlar yada henüz üye olmayanlar

İleti hera13 27 May 2008, 00:37

ikinci ödemeni aldın mı? bu arada tanıttığım iki siteye üye olmuşsun sağol. ben link vermiyim şimdi. ama şu yeni buxear (bir arkadaş tanıtmış ama ref linkini vermemiş) duyduğuma göre buyas'ın yeni sitesiymiş, gerçi daha teyid almadım bugün gene bakacağım ptctalk ve birkaç siteye. teyid alırsam ve üye olmak istersen link yollarım. o da buxtc gibi gidiyor, hızla büyüyor, bu arada ben 2. ödememi aldım buxtc den. Isabel&Marco ödemem de gelmiş. ödeme kanıtlarına ekleyeceğim her ikisini de birazdan:) buxear da da çok az kaldı ilk ödemeyi istememe. bakalım verecekler mi buxtc gibi hemen...
hera13
PTC Master Group Yetkilisi

Re: Neobux'a refimden üye olanlar yada henüz üye olmayanlar

İleti PTC Master 27 May 2008, 05:09

ok.
isabelmarco'ya sevindim o kadar reklama ödemezler gibi geliyordu :)
Tıklamaya devam ederiz bizde :)
Resim
Resim
PTC Master
Site Yöneticisi

Bireysel Referans Değişimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir