joinbux.net e DİKKAAATT !

PTC siteleri hakkındaki genel konular...

joinbux.net e DİKKAAATT !

İleti winandwin0404 04 Kas 2008, 15:59

arkadaşlar bu site en büyük sahtekar adminlerden, yani clickPTC.us (eski adıyla clickbux.us) adminine ait , benden size tavsiye sakın bu siteye yatırım yapmayın, inanmıyorsanız bütün ptc forumlarında clickPTC.us hakkındaki yorumlarada bakabilirsiniz, adamda hertürlü dalavere ,üçkağıt mevcuttur dikkatli olun.
Resim
winandwin0404
 
İleti: 16
Kayıt: 24 Eyl 2008, 03:35

Re: joinbux.net e DİKKAAATT !

İleti PTC Master 04 Kas 2008, 21:55

arkadaşım sahtekarlık olayı hakkında bilgi verir misin?
Ben clickptc.us'dan 50 dolar, clickbux.us'dan da 45 dolar aldım ve şimdi de 45dolarlık bir ödeme istedim.
Bana karşı hiç bir yanlışı olmadı :)
Resim
Resim
PTC Master
Site Yöneticisi
 
İleti: 375
Kayıt: 21 Mar 2008, 12:09

Re: joinbux.net e DİKKAAATT !

İleti winandwin0404 06 Kas 2008, 23:33

arkadasım turk olmasan o sitenin adminimisin dicemde :))))) normaldir uye toplamak için başlangıçtaki odemeleri yapar ,uyeler çogalınca ve toplu odemeler yukselince gör sen onu:)) daha fazla bilgi için clickptc.us ın forumuna bak dicem ama bişey goremessin cunku admin normalde kimseye cvp yazmaz ama anında ordaki negatif mesajları siler ,denemesi bedava negatif bi yorum yap aksini iddia etmek yerine 15 dakika icinde siler butun postlarını, benden uyarması siz isterseniz istediginiz yatırımıda yapabilirsiniz, bu arada baya sanslıymıssın o sitede 1000 kişiden sadece 1 kşi odeme alabilmiştir,bırak odemeleri adam 24 saatte statları transfer edecem dedi 1 ay oldu insanların statslarını bile guncellemedi daha.bununlada yetinmessen "clickptc.us scam " yazıp google da arat bakalım ne kadar yazı bulacaksın
Resim
winandwin0404
 
İleti: 16
Kayıt: 24 Eyl 2008, 03:35


Genel PTC Konuları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

cron